Все буде Україна!

Ми працюємо у воєнний час. Усі замовлення своєчасно обробляються та відправляются у доступні регіони.

Далі

Відгуки користувачів

Залишити відгук

Усього 38 відгуків.

Олег

17.06.2022

заказал оригинальную клавиатуру на макбук, всё подошло, очень рекомендую!

Павло

21.05.2022

Замовив клавіатуру до ноутбука. Швидко зв'язались, швидко відправили Новою Поштою. При отриманні було виявленно деформацію клавіатури,але вона залишилась справною. Загалом все чудово, упаковка/доставка лише підвела.

вера

21.04.2022

очень удобный функционал сайта по выбору аккумуляторов

Vasiliy

15.02.2022

решил сам поменять клавиатуру на ноутбуке... забегая наперед - лучше обратитесь в сервис :D заказывал здесь клавиатуру для ноутбука, все в рабочем состоянии, рекомендую этот интернет-магазин

Игорь

20.01.2022

получил матрицу - все работает

Юлія

09.01.2022

РЕКОМЕНДУЮ!!! цей магазин. Замовляла зарядний пристрій до ноутбука, перетелефонували, перепитали чи точно така зарядка мені потрібна (як виявилося, вибрала не ту), змінили мені на потрібну, ще й повернули кошти, бо ця була трішки дешевша. Прийшло швидко, все підійшло, я щаслива, бо дуже треба було для роботи.

Аня

02.12.2021

Просто супер сервіс, я не знала яку зарядку замовити, мені все підібрали, класно спілкувались і швидко все підготували)
Дякую велике, Ви мене виручили!!!!

Ольга

11.11.2021

Заказывала блок питания к ноутбуку. Быстро подобрали оригинальный блок. Очень благодарна менеджеру Катерине за её профессионализм, коммуникабельность, отзывчивость и человеческие качества!

Наталья

07.10.2021

давно сотрудничаю с данной компанией!!! огромное спасибо за быстрое, качественное, вежливое обслуживание!!! всем рекомендую!!! Отдельное спасибо менеджеру ! всем рекомендую.

Слава

14.07.2021

Нашел нужный мне аккумулятор для ноута, доставили быстро, все гуд.